Ev Hidrolik Asansör

Ev Hidrolik Asansör

Yeni malzeme ev asansörü güzel ve kullanışlıdır Kuleyi ve kabini yapmak için Renkli çeliği kullanır.Kontrolü dijital paneldir beautiful Daha güzel ve kullanışlıdır Evde veya ofiste kullanılabilir
Şimdi konuş

Ürün ayrıntıları

Ev Asansör

Giriş

Yeni malzeme ev asansörü güzel ve kullanışlı

Kule ve kabini yapmak için Renkli çeliği kullanır

Kontrolü dijital paneldir , daha güzel ve kullanışlı

Evde veya ofiste kullanılabilir

Teknik parametreler

adEv Asansör
Kabin ölçüsü1400*1000
Yükleme kapasitesi250 kg
Ağırlık kaldırmak2.5m
KontrolDijital panel
Acil durdurmaEvet

Ev asansörü detayları


home elevator (15).jpg

LED ışık ile tavan dekorasyonu


home elevator (19).jpg

Acil durdurmalı dijital panel


home elevator (10).jpgAcil durum manuel Basınç emniyet valfi

SSS:

1. Ne kadar süre yapacaksın?
Cevap:Ödemenizi aldıktan sonra 7-15 iş günü içinde
2. Ne tür ödemeleri destekliyorsunuz?
Cevap:T / T, L / C, farklı ödeme süresi vardırdiğer türlü, lütfen bize ulaşın.
3. ADEDI nedir?
Cevap:Genel olarak konuşursak, ADEDI 1 set olduğunu, farklı ürünler farklı ADEDI var. Daha fazla miktar, daha iyi fiyat. lütfen bizimle iletişime geçin.

4. Bunun için uygulama alanı nedir?

Cevap: İnşaat, tersane, endüstriyel, havaalanı, belediye bahçe veya diğerleri yerlerde.

5. Ne tür bir ticaret terimini kabul edeceksiniz?

Cevap: FOB / CIF en yakın liman
6. Müşterinin' gereksinimlerine göre üretim yapabilir misiniz?
Cevap:Evet, tabii, biz profesyonel üreticisi, bize gerekir kaldırma yüksekliği, yük kapasitesi ve platform boyutu, OEM biz de bekliyoruz.
7. Bize ana müşterilerinden bahseder misiniz?

Cevap:Bu' müşterimiz' gizliliğini, bilgilerini korumalıyız, ihtiyacınız olduğunda önce onlara soruyoruz, kabul ederseniz, size söyleyebiliriz. , bilgilerinizin burada da güvenli olduğundan emin olabilirsiniz.

8. Nasıl kullanılır, kullanım kılavuzunuz var mı?

Cevap: evet, biz kullanım ve bakım kılavuzu sağlayabilir.

9. Garanti nedir? Bizim için ücretsiz parçaları ne kadar sağlayacaksınız?

Cevap: Genellikle, biz 12 ay garanti insan yapımı hasar dışında

Paketleme ve nakliye

Paketleme

Genellikle,tahta sandık ile ürünler paketiveya plastik filmler veya palet.

Nakliye

Deniz yoluyla,tarafındantren veyatarafındanhava.

Genellikle,biz deniz yoluyla ürünleri gemi.Sizin için daha iyi bir nakliye acentesi bulmanıza yardımcı olabiliriz.Eğer ihtiyacın varsa,biz de diğer maliyetini kontrol etmek için yardımcı olabilirUlaşımyols


GraceGuo-Yöneticisi

Dış Bölümü|Jinan Hontylift Machinery Co, Ltd

0531-82637199|+8618615651981

Email: sale001@hontylift.com

www.hontylift.com www.hontygroup.com

Jibei Sanayi Geliştirme Bölgesi, Jinan şehir, Çin


Hot Tags: ev hidrolik asansör, Çin, tedarikçiler, fabrika, özelleştirilmiş, fiyat

Sorgulama

You Might Also Like